Novosti

Druga boćarska lige; Župa dubrovačka-HE u derbiju bolja od Komolca, Postranje izgubilo od Otoka

U derbiju kola II. HBL – jug boćari Župe dubrovačke HE bili su bolji od Komolca, pa su ih s tim bodovima prestigli na tablici. Postranje je izgubilo na gostovanju kod drugoplasiranog Otoka.

Deset medalja Judo kluba Župa dubrovačka na turniru Kup Sveti Vlaho u Gospinom polju

Ove subote Judo klub Župa dubrovačka nastupio je  tradicionalnom međunarodnom turniru Kup Sveti Vlaho na kojem je u organizaciji Judo kluba Dubrovnik 1966. u Sportskoj dvorani u Gospinom polju nastupilo 30 klubova s 310 natjecatelja.

Od  12 natjecatelja župskog kluba njih 10 je osvojilo medalje, zlato Paula Palameta, Lukša i Marko Bračić, srebro Veronika Vulinović, te broncu Luka Šimunović, Ivano Ljubimir, Andrea Kalacanović, Tomislav Vulinović, Luka Plećaš i Antonio Kisić.

Županijska malonogometna liga u dvorani na Mljekari, Plat izgubio od Sokola

U svom 10. kolu Županijska malonogometna liga prvi put ove sezone je gostovala u župskoj školskoj sportskoj dvorni na Mljekari. Domaćin Plat je izgubio utakmicu od Sokola iz Dubravke. Sokol je vodo tijekom cijelog susreta, Plaćani stizali rezultat i dva puta došli do izjednačenja.

Pobjedom u nastavak prvenstva; Odbojkašice Župe dubrovačke slavile protiv Novalje

U subotu u školskoj sportskoj dvorani ŽOK Župa dubrovačka u prvoj utakmici proljetnog dijela prvenstva je ugostio ekipu Novalje. S obzirom na dobre rezultate tijekom jesenskog dijela i osvojenog trećeg mjesta očekivala se lagana pobjeda protiv OK Novalja.

"Nade" Gusara u subotu nastupile na drugom izlučnom turniru Državnog prvenstva u Splitu

Nakon nastupa na prvom turniru kvalifikacija Državnog prvenstva u studenom prošle godine u Šibeniku, mladi vaterpolisti Gusara - uzrast "nade" prošle subote su igrali na drugom izlučnom turniru u Splitu.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI