Vijesti

Održano tradicionalno natjecanje članova ŠRK Felun - Najbolji Ivo Žeravica, Petar Klaić i Enes Osmić

Jučer je u župskoj vali održano tradicionalno natjecanje članova ŠRK Felun koje je ove godine bilo samo klupsko natjecanje i druženje bez velikog okupljanja i uz poštivanje propisanih mjera HZZO-a radi sigurnosti svih sudionika. Naime, ove godine su otkazana sva službena natjecanja u organizaciji Hrvatskog saveza za sportski ribolov na moru, ako je i naš Županijski savez donio odluku da se službena natjecanja u našoj županiji neće održati.

Završena Županijska boćarska liga skupina Župa - Konavle, Donji Brgat i Brgat u sredini tablice

Završena je boćarska sezona u Županijskoj ligi skupina Župa dubrovačka - Konavle. U zadnjem kolu Brgat je slavio protiv Uskoplja, a Donji Brgat bio bolju u gostima kod Zrinskog. Župski klubovi su sezonu završili na trećem i četvrtom mjestu tablice u konkurenciji sedam klubova ove skupine Županijske lige.

Iako ove godine nema pobjednika liga u mlađim uzrastima, NK Župa dubrovačka nagradio svoje male nogometaše

Iako je Županijski nogometni savez  na 13. sjednici svog Izvršnog odbora održanoj 27. svibnja odlučio da ove godine nema pobjednika liga ni dodjele pehare i medalja za natjecanja u mlađim kategorijama, uprava NK Župa dubrovačka je o svom trošku kupila pehare i medalje i nagradila svoje male nogometaše koji su do prekida natjecanja bili vodeći u svojim županijskim ligama mlađih uzrasta.

Nade Gusara jučer nastupile u Splitu na četvrtom kvalifikacijskom turniru Prvenstva Hrvatske

Nade VK Gusara su u subotu u Splitu na Zvončacu nastupile na četvrtom kvalifikacijskom turniru Prvenstva Hrvatske.

U prvoj utakmici turnira  s  vršnjacima iz Mornara nade Gusara su dobro otvorile susret I u zadnje dvije četvrtine ušle s rezultatom 3:3 no pad snage i koncentracije u završnici susreta je rezultirao zasluženim porazom od 4:8.

Nagrada Skradina otvorila automobilističku sezonu - Auto klub Župa dubrovačka drugi u poretku klubova

Uz obalu Krke više od stotine vozača i automobila nastupilo je na 14. Nagradi Grada Skradina, prvoj međunarodnoj brdskoj utrci u Europi nakon prekida sportskih natjecanja uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI