Vijesti

U napetoj i uzbudljivoj utakmici odbojkašice Župe dubrovačke izgubile od ŽOK Šibenik

U okviru 1. kola Prve B Hrvatske odbojkaške lige - skupina Jug ŽOK Župa dubrovačka je u nedjelju ugostila ekipu ŽOK Šibenik. U napetoj i uzbudljivoj utakmici gošće iz Šibenika su pobijedile minimalnim rezultatom 2:3  (21:17) (13:25) (12:25) (25:23) (9:15)

U prvom setu domaće igračice su povele i vodstvo lagano zadržale do kraja seta. Očito ih je to zavaralo, jer su gošće u drugom i trećem setu, odličnim servisima odmah na početku stvorile veliku prednost, koju domaća ekipa unatoč bljeskovima i velikim naporima nije uspjela stići. U četvrtom setu vodila se ravnopravna borba za svaki poen da bi domaće na kraju set riješile u svoju korist. U petom odlučujućem setu opet je ŽOK Šibenik stvorio početnu prednost i na kraju došao do zaslužene pobjede.

Igračice ŽOK Župa dubrovačka odigrale su dobru utakmicu i pokazale da se ravnopravno mogu nositi s ekipama u Prvoj B ligi. Za domaće su igrale: Ružica Šunjić, Ana Burum, Karmen Rajković, Mia Kulaš, Stela Jakobušić, Ana Kisić, Petra Brač, Mia Raguž (kapetanica),Ani Matić, Mia Obradović, Tina Krmek i Katarina Batina. Trener Nikola Makivić, pomoćne trenerice Katarina Nardelli i Đeni Paskojević.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI