Vijesti

Za kraj jesenskog dijela Župa dubrovačka odigrala najbolju utakmicu i slavila protiv Gusara

Na kraju jesenskog dijela prvenstva na Taranteli smo danas gledali nabolje izdanje nogometaša Župe dubrovačke u jesenskom dijelu sezone 1. Županijske lige.

U prvom dijelu, u kojem je sudac Kosor prvo dosudio kazneni udarac za goste, pa ga na intervenciju pomoćnog suca Opšivača poništio, Župa je golovima Mateja Perića došla do uvjerljive prednosti od 2:0.

U nastavku se za promjenu rezultata čeka sve do 79. minute kada gosti smanjuju na 2:1. Tada slijedi najzanimljivijih 15-tak minut utakmice, a i cijele jesenske sezone na Taranteli. Gostima smanjenje rezultata "daje krila", te opasnim napadima pokušavaju doći do izjednačenja, ali Faris Sarić s par dobrih intervencija čuva gol i bodove Župe. Slavlje na Taranteli počinje u 85. kada Kristijan Prkut odličnim udarcem s dvadesetak metara pogađa mrežu Gusara. Međutim, gosti se ne predaju i dvije minute kasnije imaju kazneni udarac iz kojeg još jednom, smanjuju vodstvo domaćina na gol zaostatka. Do kraja još niz prilika i jedna sporna situacija (Viktor Lekaj pada nakon kontakta u šesnaestercu Gusara - slike u fotogaleriji), ali nakon duže sudačke nadoknade utakmica završava s 3:2, te igrači i publika na Taranteli slavi treću ovosezonsku pobjedu župske momčadi.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI