Vijesti

Veliki uspjeh Petrunjele Pavić: Četiri pobjede u pet borbi i brončana medalja Grand Prixa u Portugalu

Posljednji dan IJF Grand Prixa u Portugalu donio je veliki rezultat župskoj judašici Petrunjeli Pavić, članici Judo kluba „Dubrovnik 1966“. Petrunjela je osvojila brončanu medalju s četiri pobjede u pet borbi nakon što je u borbi za broncu svladala 27-godišnju Koreanku Jeogyun Lee, 14. sa svjetske rang liste. Nastup u kategoriji do 78 kilogram otvorila je pobjedama u eliminacijskim borbama protiv Irene CALEO (ITA), Hyunji YOON (KOR) i Yael VAN HEEMST (NED). Polufinale je izgubila od Njemice Anne Monta OLEK koja u konačnici osvaja zlatno odličje.

- Super, prva medalja je tu. Stvarno sam zadovoljna borbama i cijelim danom kako je to izgledalo. Tako da mogu reći da sam zadovoljna i presretna. Očekivala sam jako dobre borbe, ždrijeb je bio OK i nadala sam se naravno prolazu što dalje. Ne mogu reći da sam očekivala postolje, ali mi je drago da sam to ostvarila – rekla je Pavić za judo.hr.

U Portugalu je nastupila i  Iva Oberan koja je u prvim borbama savladala Florentinu IVANESCU (ROU) i Cristinu CABANU-PEREZ (ESP), a zatim  upisala poraz protiv Dene POHL (GER) kojim je završila nastup.

Foto; IJF - Judo.hr

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI