Vijesti

Ponovo na vrhu !! Župa dubrovačka pobjednik “Trke priko Krke” 17. Nagrade grada Skradina

Nakon niza pehova i lošijih rezultata na prve dvije utrke Državnog prvenstva na brdskim stazama, AK Župa dubrovačka se danas u Skradinu, uz Buzet na najpopularnijoj domaćoj brdskoj utrci, vratio na pobjedničko postolje i to na prvo mjesto poretka klubova s maksimalnih 60 osvojenih bodova.

Prvo mjesto župskom klubu su donijele tri pobjede po klasama, slavili su Deni Kmetović (Škoda Octavia) u klasi 6A, Marijo Barović (MG ZR 105) u klasi 6B te Željko Pavičić (Chevrolet Cruze) u klasi 4A, novo pojačanje Župe iz Tokićevog tima iz kojeg dolazi i Matija Jurišić.

Utrku je završilo devet od deset prijavljenih župskih vozača; Stipe Bekavac (Ford Fokus) drugi u klasi 5A, Nihad Seferović (VW Polo) 4. u klasi 3, Fahrudin Dolić (Mitsubishi Lancer EVO VIII) 5. u klasi 2, Nikša Maslać (Honda Civic) 5. u klasi 4B,  Goran Sukurica (Suzuki Cultus) 7. u klasi 5B, dok je Antonio Hernaut (Škoda Felicia) u istoj klasi bio deseti.

Skradin je trebao biti prva ovogodišnja domaća utrka za najboljeg sportaša općine Matiju Jurišića, ali Matija zbog kvara na kvačilu Audija A4 danas nije mogao voziti.

Župa dubrovačka je prva sa 60 bodova, drugi Dubrovnik Racing s 55, a treće Konavle s 45.

Ukupni pobjednik utrke za Prvenstvo Hrvatske u kategoriji 1 je Dejan Dimitrijević (Seat Leon) AKK Fly with Kolman.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI