Vijesti

Noć hrvatskog tenisa; Zoranu Grbiću dodijeljena nagrada za dugogodišnji doprinos teniskom sportu

Na tradicionalnoj Noći hrvatskog tenisa koja je u srijedu održana u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog HTS je nagradio tenisače i tenisačice, djelatnike i trenere, za vrhunske rezultate i ostvarenja u razdoblju od prošle Noći, koja je održana u rujnu prošle godine.

Nagrada za dugogodišnji doprinos teniskom sportu dodijeljena je odlukom Upravnog odbora HTS-a Župljaninu Zoranu Grbiću, dugogodišnjem predsjedniku Tenis kluba Dubrovnik i članu najužeg vodstva Hrvatskog teniskog saveza te Teniskog saveza Dalmacije.

- Vjerojatno nema osobe u hrvatskom tenisu – a ako takva postoji, ne služi joj na čast – koja nikad nije surađivala sa Zoranom Grbićem. Po ovoj ili onoj osnovi, u bazi ili na samom vrhu teniske piramide, sasvim svejedno: riječ je o jednom od naših najistaknutijih djelatnika, koji je već dugi niz godina aktivno uključen u razvoj hrvatskog tenisa. Hrvatski teniski savez svih je ovih godina u Zoranu Grbiću imao sjajnog djelatnika i promotora našeg sporta! - poručili su iz HTS prilikom dodjele nagrade.

Copyright © 2019 Zajednica sportova Općine Župa dubrovačka All Rights Reserved. Designed By © mlinimedia

TRAŽI